۲- یک برنامه خوب تدوین کنید
برنامه، برنامه، برنامه و باز هم برنامه. باز هم مانند همه دورههای آمادگی برای کنکور، لازم است که برای دوران جمعبندی هم برنامه خوبی تدوین کنید تا اولاً در وقت و زمان خود صرفهجویی نمایید، و دوم اینکه با یک نقشه راه مشخص، عملکرد و بازدهی بهتری داشته باشید.
برنامهریزی برای دوران جمع بندی، با برنامه معمول مطالعاتی شما تفاوتی ندارد. اگر روزانه چند درس میخواندید، جمعبندی را هم به همان شکل ادامه دهید.
برای برخی از دروس مثل زیستشناسی، که فرّار هستند، میتوانید مرور روزانه داشته باشید. در برنامهریزی خود سعی کنید اولاً به این موضوع توجه داشته باشید که تا کی میخواهید مطالعه کنید، و سپس جمعبندی را آغاز نمایید. ثانیاً، بسته به میزان سختی و آسانی دروس، حجم مطالب، بودجهبندی هر درس در کنکور و … برای هر درس در طی هفته، زمانی را درنظر بگیرید. سوم اینکه سعی کنید از برنامهریزی خود عقب نمانید، و درصورتی که این اتفاق افتاد، دروس ساده تر را از برنامه خود حذف کنید و سپس در وقت مجددی که خالی کردهاید، آن درس را نیز بگنجانید؛
بدین منظور، برای هر درس، درخت دانش رسم کنید؛ به این شکل که سعی کنید در مورد هر درس، ابتدا اسامی فصلها را به یاد بیاورید و بعد زیرفصلها را اضافه کنید. میتوانید بعد از اینکه خودتان سعیتان را کردید، از فهرست کتابهایتان نیز کمک بگیرید. انجام این کار به منسجم شدن و سامان گرفتن مطالب در ذهنتان منجر میشود. پس از آن، با رعایت نکاتی که در ادامه ذکر خواهد شد، برنامهای برای مرور دروستان تنظیم کنید. مطمین باشید که پس از مرور مطالب، احساس تسلّط بیشتری بر درسهایتان خواهید داشت.