«دست و دلم به درس خواندن نمیرود و هر چه میخواهم خودم را متقاعد کنم که باید درس بخوانم، نمیتوانم؛ چه کار کنم»؟ این جمله را ممکن است که شمار قابل ملاحظهای از داوطلبان در طی دوره آمادگی برای کنکور بگویند.
نداشتن انگیزه ممکن است که از همان ابتدا، یک داوطلب را از مطالعه بازدارد یا در طی دوران آمادگی، به دلایل مختلفی برای وی پیش آید و او را از ادامه مسیر ناامید سازد. به دلیل اینکه نداشتن انگیزه به صورت کوتاه مدت (از چند دقیقه گرفته تا چند روز و حتی چند ماه) برای مطالعه و آمادگی داوطلبان مشکل ایجاد میکند، در این سلسله از مقالات سعی میکنیم تا درباره نقش انگیزه در موفقیت و علل و زمینههای از بین رفتن و ایجاد آن در طول آمادگی برای کنکور، با شما صحبت کنیم.
۷ ـ برای انجام کارهایتان برنامه مشخص داشته باشید
همانطور که بارها و بارها و در مقالات مختلف بیان کرده ایم، برنامهریزی، یکی از ارکان اصلی و مهم آمادگی برای کنکور است؛ پس حتماً برای دورههای کوتاه مدت و بلند مدت آمادگی برای کنکور خود برنامه داشته باشید و براساس آن حرکت کنید و شب، میزان هماهنگی خود را با برنامه، ارزیابی کنید.
در این برنامهریزی، به هدف خود توجه خاص و همیشگی داشته باشید؛ زیرا بدون تعیین اهداف، برنامهریزی، غیرممکن و بدون برنامهریزی، نظم نامیسر است. داشتن برنامه و عمل کردن به آن باعث میشود تا انگیزه شما برای مطالعه بهتر و ادامه مسیر کنکور با پشتکار بیشتر هموارتر شود.
فراموش نکنید که بزار کلیدی برای هدفمندی برنامه ریزی شما در مسیر آمادگی برای کنکور، ذدفتر برنامه ریزی است که تحت هیچ شرایطی نبایستی از تکمیل روزانه و دقیق آن غافل شوید.
منبع:هفته نامه پیک سنجش